Villa Piazzetta

Villa Piazzetta va intampina cu o atmosfera relaxanta, pizza si o bucatarie cu specific italian. Villa Piazzetta situata pe fosta stradă Lupașcu (Pacii), colț cu

Hellen Bacau

Hotel Hellen Bacau

Nunta la Hotel Hellen Bacau. Este un loc în care timpul dispare și face loc pentru cele mai intense și calde experiențe. Fiecare cameră este

Share
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Fotografii comerciale

Fotografia comercială sau fotografia publicitară (advertising photography) este utilizată pentru promovarea și comercializarea produselor sau serviciilor unei companii. Fotografii comerciali fac poze cu produse sau subiecte pentru o varietate de scopuri comerciale. 

Pentru fotografiile comerciale, fotograful lucrează în conformitate cu un „manuale de identitate vizuală” -liniile directoare ale mărcii.

Aceste fotografii comerciale includ o gamă largă de nișe de fotografie, fiind un domeniu foarte complex. Este vorba despre crearea de imagini de înaltă calitate în scopuri comerciale.

Fotografie de modă

La asta se gândesc majoritatea oamenilor atunci când spui „fotografie comercială”. Acest tip de fotografie poate fi în studio sau în aer liber. Poate implica modele plătite care modelează un produs.

Pentru fotografii de modă, fiecare filmare este unică. A ști cum să pozezi oamenii și să dai direcție, este o abilitate imensă. Acest lucru este foarte util pentru acest tip de muncă.

Fotografie de produs

Aceasta este o altă categorie mare. Puteți face fotografii de produs într-un studio sau în aer liber. Fotografii filmează în cea mai mare parte într-un studio, deci au un fundal solid pentru utilizare online.

Efectuarea acestui tip de muncă va necesita familiarizarea cu lucrul într-un studio sau la sediul clientului. Aceasta include controlul luminilor de studio pentru a obține efectele dorite asupra produselor dvs.

Fotografie alimentară

Da, această categorie de fotografie comercială vă poate aminti de persoanele care fac fotografii cu mâncarea lor pentru Instagram. Dar poate fi o nișă excelentă de făcut ca profesionist!

Veți dori să lucrați cu un stilist alimentar pentru ca alimentele să arate cât mai bine pentru cameră. Acest tip de lucrări implică, de asemenea, fotografii de restaurante editoriale. Aceasta înseamnă să vă configurați rapid echipamentul într-un restaurant într-un interval de timp stabilit. În același timp, trebuie să creați iluminat care să facă mâncarea să pară atrăgătoare, dar naturală.

Fotografie de arhitectură

Această categorie implică fotografierea unui spațiu în scopuri comerciale. Aceasta poate fi pentru a prezenta designul arhitectului sau pentru a arăta atracția unui magazin cu amănuntul.

 

>> înapoi <<

see https://www.piazzetta.ro/